Tuesday, 15 June 2010

Dunia Bola Cat Saya

Salam all,

Tahun 2010 dah sampai di pertengahan, Aku bakal menjadi seorang bapa insyaAllah November 2010. Tinggal x beberapa bulan saja lagi. Persediaan untuk si kecil masih belum ada apa-apa lagi sbb aku sibuk sgt dengan dunia bola cat. Minggu lepas merupakan tournament bola cat aku yang ke-4. Bermulanya kisah bola cat aku dah lama cuma x masuk liga jek kan. Tahun ni ada offer dari abg ipar aku utk join team dia masuk liga My-npl di Melaka Bandaraya Bersejarah tu. Kami berjaya ke pusingan kedua. Usaha bermain bola cat x sampai kat situ ja. Aku masuk ke liga kedua di Cyberjaya (pre-issc) sempena hari belia. Kali ni aku masuk liga dengan budak2 MARA. Kami berjaya masuk ke pusingan kedua tetapi tewas. Sedih lagi. Kemudian mencuba nasib di Kedah sempena Keputeraan Sultan Kedah. Merasa main kat padang stadium sampai malam. Sama jugak dapat tempat ke-9. Hohoho. kecewa lagi. Dan yang terakhir bermain untuk liga MPOC seperti biasa berjaya ke pusingan kedua. Sekali lagi tewas tipis dan kecewa. Sedih nyerrrr dunia bola cat aku ni. Bila aku nak dpt naik podium ni? Harap dapat bermain liga My-npl di Kuantan Pahang. Harap2 kwn2 aku setuju bermain.

1 comment:

Mrs weck said...

wahh..dah updated!hehe...bb suka sgt! hehe.. tau pun xde apa2 persediaan! asik sibuk dgn bola cat dia jek! sedey!